جاتو الفراوله بجيلة الفراوله المقادير واحد ونصف كوب دقيق رشه ملح كوب سكر 2علبه جيلى فراوله كوب ماء مغلى كوب زيت علبه زبادى نصف كيس بيكنح بودر 2بيضه الطريقه نخلط الجيلى والماء والسكر بالمضرب الكهربائى وبعدين نضيف الزيت والزبادى ونضربهم كويس وناخد حوالى نصف كوب من الصوص ده ونشيله على جنب وبعدين نضيف البيض ونضرب جامد ونكون خلطنا الدقيق مع رشه الملح والبيكنج بودر ونزودهم على الخليط شويه شويه ونضرب مش كتير مجرد يختلط الخليط كويس ونصبه فى قوالب الكب كيك المدهونه بالزيت ويخبز فى فرن 180 درجه 45 دقيقه ولما يخرج من الفرن نقلب القالب ونصب عليه من الصوص اللى احنا حجزناه ويقدم وبالهنا والشفا |
السلام عليكم اشكرك على الوصفة . والله يعطيك الصحة والعافية |
دامت روعة العطاء .. الله يعطيكم العافية ... ودائما بأنتظار جديدكم الشيق لكم خالص مودتي . . تقبلوا .. تحياتي ... |
شكرا وجزاك الله خير |
الطبخة شكلها حلوة و الوصف و المكونات سهلة و بسيطة الله يعطيك العافية |
وصفاتك شهيـــــة مشكور على تواجدك ومجهودك |
اشكرك لمرورك الراقي |
أدوات الموضوع | البحث بهذا الموضوع |
طريقة العرض | |